The Script

19 videó
A The Script egy ír együttes, ami Dublinban alakult 2001-ben. Tagjai Danny O'Donoghue,Mark Sheehan,és Glen Power. 2008 augusztusában adták ki debütáló albumukat, Angliában és hazájukban is megszerezték a lemezeladási listák első helyét. A korongon olyan dalok kaptak még helyet, mint a "The Man Who Can't Be Moved", a "Breakeven" és a "Before the Worst". 2009-ben színpadra léphettek a Take That, a U2 és Paul McCartney koncertjein is.Az album Írországban és az Egyesült Királyságban első helyen szerepelt az eladási listákon. Második albumukat,a 'Science & Faith"-et 2010 szeptemberében dobták piacra, ezen a "For the First Time" és a "Nothing" is hallható, ez az album is sikeres volt,hiszen szintén első lett Írországban és az Egyesült Királyságban,3. az amerikai Billboard 200-on. Harmadik albumjuk,ami a #3 nevet viseli első Írország listáin és második az Egyesült Királyságban.

Zenéjüket olyan népszerű műsorokban hallhattuk, mint például a 90210, The Hills, Szellemekkel suttogó, Waterloo Road, EastEnders, Made in Chelsea és a Vámpírnaplók.

1996-ban Danny és Mark tagjai lettek egy MyTown nevű bandának.Az akkor még koreográfusként dolgozó Mark Sheehan és az ír tv show világából ismert Paul Walker együttest szerettek volna alapítani, de úgy érezték, valami még hiányzik a sikerhez. Ekkor csatlakozott a duóhoz Terry Daly, majd utolsóként Danny. A négy fiú elkezdett dalokat írni, majd 2000-ben megjelentették első nagylemezüket MyTown néven. Az album nem hozta meg a várt sikert a srácoknak, így 2001-ben elváltak útjaik. A MyTown feloszlása után Danny O'Donoghue és Mark Sheehan együtt maradtak,és más előadók számára írtak dalokat. Később találkoztak Glen Power dobossal,és elhatározták,létrehoznak egy bandát The Script néven.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

I'm Yours - The Script



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2013. augusztus 28. Nézettség: 347

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal